Mimei sieraden; naar eigen persoonlijke wens gemaakt.

Mimei sieraden en meer

Alle sieraden die je op deze website vindt worden met de hand gemaakt, zijn uniek en van goede kwaliteit. Mimei sieraden werkt graag met natuurlijke materialen zoals edelsteen en leer. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van sterling zilver.

Naast de sieraden die je kunt vinden in de webwinkel kun je bij ons ook terecht voor sieraden naar eigen wens en op maat gemaakt. Heb je speciale wensen wat betreft materiaal, kleur of model, laat het me dan weten via de mail of het contactformulier. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn en komen we vast tot een prachtig resultaat.

Aangezien het allemaal enkele stuks zijn heb je altijd een uniek sieraad. Op zoek naar een cadeautje voor een speciale gelegenheid of een speciaal persoon? Bij Mimei sieraden worden alle bestellingen met zorg, aandacht en liefde mooi voor je ingepakt en verzonden. En de verzendkosten? Die neemt Mimei sieraden voor haar rekening. Hoe leuk is dat!
Neem gerust een kijkje bij de verschillende handgemaakte sieraden. Heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar mimeisieraden@gmail.com.

Veel winkelplezier!

Mimei sieraden
Handgemaakte edelsteen sieraden, zoals deze handgeknoopte mala met mosagaat en sterling zilver. Kijk hier voor nog veel meer mooie mala’s.

Over mij

Het gezicht achter Mimei sieraden

Wie is eigenlijk het gezicht achter Mimei sieraden? Laat ik eens iets over mijzelf vertellen. Ik ben Michelle van der Mei en ik woon samen met John en onze twee katten in het gezellige centrum van Alkmaar.

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig. Ik vind het heerlijk om dingen te creĆ«ren en unieke sieraden te maken. Naast mijn werk als intern begeleider op een VSO-ZMLK school gedurende 3 dagen per week, heb ik daar gelukkig alle tijd voor. Dus regelmatig ben ik in mijn eigen domein te vinden en ben ik aan de slag met o.a. kralen en leer. Het knopen van mala’s is heerlijk ontspannend! Voor mijn sieraden maak ik gebruik van kwalitatief goede materialen, waaronder edelstenen kralen, leer en sterling zilver.

Wat valt er nog meer over mij te vertellen. Ik heb twee kinderen en die wonen gezellig ook in Alkmaar. Ook zij zijn creatief. Mijn zoon Tijmen werkt als kok in de horeca en mijn dochter Sanne staat voor de klas en maakt prachtige foto’s. De foto’s op deze site zijn door haar gemaakt. Neem gerust eens een kijkje op www.springintveldfotografie.nl. Voor zwangerschapsshoots, newbornshoots en nog veel meer, kun je bij haar terecht.

Winkelmand

[woocommerce_cart]