Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Mimei sieraden

Deze algemene voorwaarden van Mimei sieraden accepteer je bij het plaatsen van een bestelling via de webshop.

Bestelling en betaling

Je doet je bestelling via de webwinkel of via een persoonlijk bericht op het contactformulier of via de mail.Je ontvangt een orderbevestiging via de mail. De betaling wordt geregeld via Mollie en is mogelijk met Ideal, Paypal of Creditcard. Mocht je je bedenken en de order willen annuleren, stuur dan een mail naar mimeisieraden@gmail.com.

Levertijd

Mimei sieraden verzendt de sieraden en artikelen die op voorraad zijn zo spoedig mogelijk, met uitloop tot 2 weken na ontvangst van de betaling. Voor sieraden die in opdracht worden gemaakt is de levertijd in overleg. We verzenden je bestelling via Postnl. Mimei sieraden is niet aansprakelijk voor bij de post zoekgeraakte zendingen.

Verzendkosten

Mimei sieraden verzendt alle artikelen via (pakket)post van Postnl. De kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening. Mimei sieraden is niet verantwoordelijk voor zendingen die niet aankomen.

Retouren

Retour van de sieraden en artikelen met opgaaf van reden is mogelijk, mits binnen 14 dagen na ontvangst. De sieraden en artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd, in originele staat en goed verpakt weer retour gezonden worden. Terugbetaling volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.

Garantie

Mimei sieraden geeft 2 maanden garantie op sieraden en accessoires. Het artikel zal indien compleet, kosteloos worden gerepareerd. Na deze 2 maanden zijn de reparatiekosten in overleg. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper. De meeste sieraden zijn gemaakt van natuurlijke materialen, houdt rekening met de inwerking van vocht en parfum (eerst drogen). De sieraden zijn niet bedoeld om mee te sporten, douchen en slapen.

Privacy

Mimei sieraden gebruikt je persoonlijke gegevens en mailadres alleen voor het afhandelen van de order of het sturen van relevante informatie. Je gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven of verkocht. Zie verder het privacy beleid.

Algemene voorwaarden