Blog

Handgemaakte sieraden van Mimei

Onderstaand gastblog is geschreven door Esther van ‘t Kralenstulpje. Op deze website vind je allerlei benodigdheden en mooie kralen voor het maken van sieraden. Zij heeft een kijkje genomen op mijn website en onderstaand blog hierover geschreven.

Handgemaakte sieraden van Mimei

Wat me meteen opvalt aan deze prachtige webwinkel in handgemaakte sieraden van Michelle van der Mei, is de luxueuze uitstraling van de website. De prachtige foto’s van haar zelfgemaakte creaties zijn door haar dochter gemaakt. Je ziet het meteen, hier in Alkmaar verkopen ze geen rommel maar kwalitatief hoogwaardige sieraden, gemaakt van de beste materialen om sieraden te maken! Erg aansprekend zijn de wensarmbandjes met de leuke lieve wenskaartjes, wat is dit een leuk cadeautje!

Dit zelfgemaakt armbandje met leuk wenskaartje is geschikt om aan bijna iedereen cadeau te doen, wat een leuk idee! Wie wil jij een hart onder de riem steken? Heb jij een moeder, oma, zus, lieve vriendin of buurvrouw die jij hiermee wilt verrassen? Dit gaat ze zeker heel erg leuk vinden!

Handgemaakte sieraden: wensarmbandje Bonnie
Dit is wensarmbandje Bonnie

Assortiment

Er is van alles te koop in de winkel van Mimei.nl, hierbij even een greep uit haar assortiment:

  • Armbanden & sets
  • Enkelbandjes
  • Herenarmbanden
  • Kettingen
  • Keycords
  • Mala’s
  • Oorbellen
  • Pocketmala’s
  • Sleutelhangers
  • Wensarmbandjes

Hobby

Deze prachtige webshop is vanuit hobby ontstaan. Je ziet het meteen, alle liefde wordt in de sieraden gelegd. Naast de bestaande sieraden, maakt ze ook graag iets op maat voor de klant. Dus heb je bepaalde wensen voor een specifieke armband, ketting of ander handgemaakt sieraad, stuur gerust een mailtje! Dan gaat Michelle kijken wat ze voor je kan betekenen! In overleg is er heel veel mogelijk.

Heb je vragen over de gebruikte materialen? Of zijn er andere dingen waarmee Michelle je kan helpen, dan hoort ze dit graag. Ze zit klaar om je vragen te beantwoorden. Samen komen jullie zeker tot iets bijzonders en iets unieks!

Edelsteen kralen en hangers

Michelle werkt erg graag met edelstenen. Deze kralen en hangers hebben van zichzelf al iets unieks. Iedere kraal is anders van patroon, structuur en kleur, waardoor dit een bijzondere uitstraling en betekenis geeft aan een sieraad. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hebt van het dragen van deze zelfgemaakte creaties als dat Michelle heeft van het maken ervan! Het geeft haar in ieder geval veel voldoening om te doen en iedere verkoop is een kroon op haar werk.

Handgemaakte sieraden: haledelstenen kralen en hangers
Edelstenen kralen en hangers op een mala bord

Snel tot ziens bij Mimei, voor man en vrouw, dus allebei!

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van www.kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!