Over mij

Het gezicht achter Mimei sieraden

Wie is eigenlijk het gezicht achter Mimei sieraden? Laat ik eens iets over mijzelf vertellen. Ik ben Michelle van der Mei en ik woon samen met John en onze twee katten in het gezellige centrum van Alkmaar.

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig. Ik vind het heerlijk om dingen te creĆ«ren en unieke sieraden te maken. Naast mijn werk als intern begeleider op een VSO-ZMLK school gedurende 3 dagen per week, heb ik daar gelukkig alle tijd voor. Dus regelmatig ben ik in mijn eigen domein te vinden en ben ik aan de slag met o.a. kralen en leer. Het knopen van mala’s is heerlijk ontspannend! Voor mijn sieraden maak ik gebruik van kwalitatief goede materialen, waaronder edelstenen kralen, leer en sterling zilver.

Wat valt er nog meer over mij te vertellen. Ik heb twee kinderen en die wonen gezellig ook in Alkmaar. Ook zij zijn creatief. Mijn zoon Tijmen werkt als kok in de horeca en mijn dochter Sanne staat voor de klas en maakt prachtige foto’s. De foto’s op deze site zijn door haar gemaakt. Neem gerust eens een kijkje op www.springintveldfotografie.nl. Voor zwangerschapsshoots, newbornshoots en nog veel meer, kun je bij haar terecht.