Tips

Leuke webshops om eens een kijkje te nemen

Hieronder vind je een aantal leuke webshops die zeer de moeite waard zijn om eens lekker rond te snuffelen. Misschien zit er iets bij dat je aanspreekt.

Cbeezzz: dé webshop voor kleine ondernemers. Een collectief waar ook Mimei sieraden bij is aangesloten. Naast mijn handgemaakte sieraden en keycords vind je hier allerhande producten van verschillende kleine ondernemers.

Leuke webshops zoals Cbeezzz

Darocha Fashion: comfi handgemaakte baby fashion. Voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van zachte rekbare stoffen die duurzaam zijn en lang meegaan. Ze hebben een comfortabele pasvorm en zijn tegelijk fashionable. Verkrijgbaar in neutrals en verschillende hippe prints. Neem eens een kijkje bij de Mix&Match collectie. Ook verkopen ze mooie kraamcadeau pakketten met leuke kortingen. Zoek je iets voor de babykamer? Dan hebben ze heerlijke dekens en luxe XL swaddles. Wil je graag zelf een item samenstellen? Ook dat kan. De persoonlijke aanpak van Darocha fashion maakt alles mogelijk.

Imkerij ‘t Zod: een hobby imker die naast honing diverse producten aan huis verkoopt. Je vindt hier onder andere gebrande snijplanken. De producten zijn niet in de webshop te bestellen, maar na afspraak af te halen in Kortenhoef.

Heerlijke thee: (h)eerlijke losse thee en toffe accessoires voor een complete theebeleving en een heerlijk moment voor jezelf. Ben jij ook zo gek op een lekkere kop losse thee, even een lekker moment voor jezelf? En wil je losse thee bestellen van echt goede kwaliteit? Neem hier dan vooral een kijkje.

Kopje Geluk – losse thee